Konec sezony 2012/2013

O minulém víkendu se dohrála všechna utkání a jsme před prahem další sezóny. V pátek 28.6.2013 v 17:00 proběhne losování krajských soutěží a v úterý 9.7.2013 v 17:00 losování okresních soutěží.

Změny pro další ročník v našem klubu. Dochází k největšímu rozmachu v historii našeho klubu. S tímto souvisí také nápor na funkcionáře všech týmů. Pokud má kdokoliv zájem nám pomoci, tak je vřele vítán.

V dalším ročníku 2013/2014 bude náš A-tým hrát nadále nejnižší krajskou soutěž 1.B. B-tým III. třídu okresního přeboru. Žáci okresní soutěž 10+1. Novinkou je přihlášení týmu dorostů a starší přípravky.

Na našem hřišti tedy bude k vidění pět týmů.

V A-týmu ukončil své působení do dnešních dob náš nejúspěšnější trenér Miroslav Boniatti, který pozvedl celý fotbal ve Švábenicích o několik stupňů nahoru. Dosáhl mimořádných úspěchů s A-týmem a díky tomu také došlo k postupnému budování celého areálu. Díky této práci je k vidění velmi slušná divácká návštěva a podpora našich sponzorů. Současně také ukončil své působení na lavičce jako asistent trenéra Josef Pýrek. Děkujeme oběma za vynikající práci a přejeme mnoho dalších úspěchů v trenérském i osobním životě.

A-tým přebírá jako trenér Antonín Navrátil. Masérem/lékařem zůstává Pavel Slavík.

B-tým i nadále bude trénovat Ladislav Grmela. Nově vzniklé dorosty bude trénovat Petr Krejčí a současně bude pokračovat u žáků. Přípravku trénuje Lenka Hrnčiříková, která bude nápomocna také u žáků. Vedoucí týmu žáků je Andrea Kalábová. U přípravky jako vedoucí působí Josef Derka. Asistenty trenéra přípravky jsou Martin Frgál a Vratislav Špica.

Do začátku sezóny jsou možné změny, které nejsou nyní známy.

V sobotu 20.7.2013 proběhne na našem hřišti brigáda. Začne se s rekonstrukcí starých kabin. Všichni pomocníci jsou vřele vítáni. V případě nepříznivého počasí může dojít ke změně. Druhou akcí je vybudování již několikrát zmiňovaného zábradlí.