Konec sezóny 2010/2011

Sezóna 2010/2011 je za námi. Pro náš hlavní tým skončila historickým vítězstvím v Okresním přeboru Vyškov a postupem do 1.B třídy. Rezerva skončila na hezkém čtvrtém místě a žáci, vzhledem ke svému věku, skončili na posledním dvanáctém místě. Jako historický úspěch se dá také uvést výstavba nových kabin na našem hřišti v režii Městyse Švábenice a jeho velmi významná podpora našeho klubu.
Poděkování patří všem, kteří náš klub nejen finančně, ale i materiálně podporují. Městys Švábenice, ZOD Haná, FK Stavitelství, Dvoragro a další. Děkujeme všem lidem, kteří na pozadí udržují celý klub v chodu. Praní dresů, vedení kiosku, sečení hřiště, správa kabin a areálu atd.
Poděkování patří všem hráčům, trenérům a funkcionářům za to co pro náš klub dělají a snaží se ho nejen udržovat v chodu, ale posunovat ho na vyšší úroveň.
Zásadní posun způsobil v našem klubu trenér „A“ mužstva trenér Miroslav Boniatti. Svým přístupem k vedení týmu provedl zásadní změny. Obdiv zaslouží také všichni hráči, kteří byli ochotni pod jeho taktovkou velmi tvrdě pracovat. Úspěch se dostavil v krasojízdě Okresním přeborem a jasným vítězstvím. V jaké sestavě náš tým nastoupí do další sezóny není v tuto chvíli jasné a vše se rozhodne až po letní přípravě, která začíná 9.7.2011. Do této přípravy nyní nastoupí celkem 18 hráčů, kteří se poperou o své místo. Trenérem zůstává Miroslav Boniatti, asistentem trenéra Josef Pýrek a funkci vedoucího týmu bude zastávat Roman Šmehlík. S týmem se rozloučil Jirka Judas a na dobu neručitou také Milan Stěnička.
„B“ mužstvo našeho klubu si žije svým vlastním životem a jeho výkony jsou ovlivněné aktuální sestavou. Přesto béčko ostudu neudělalo a skončilo na čtvrtém místě.
Naši nejmenší v letošní sezóně, vzhledem ke svému věku, sbírali zkušenosti a skončili na posledním místě bez výhry. Do další sezóny dochází ke změně ve vedení žáků a rozšíření celého realizačního týmu. Trenérskou funkci přebírá Antonín Navrátil. Jeho asistenty jsou Roman Dvořák, Josef Derka, Vraťa Novotný, Lenka Hrnčiříková. Vedoucí týmu je Andrea Kalábová. Kontakty na všechny osoby jsou uvedeny na webových stránkách v kontaktech. Nyní mají tréninky 2x týdně v 17:30. V pondělí chodí starší a ve středu mladší žáci na provizorní hřiště do Zábraní, z důvodu momentálně uzavřeného hlavního hřiště.